swenglishstudents.blogg.se

Hej! Vi är nio glada och nyfikna tjejer som går sista året på Aniaragymnasiet. Vi kommer att tillbringa sex veckors praktik i Plymouth, England. I Plymouth kommer vi att bo hos värdfamiljer och det är därför vi skapar en blogg, så att våra familjer och vänner kan läsa om hur vi har det i fina Plymouth!

Söndaaaaag

Publicerad 2014-04-06 23:47:00 i Jacqueline Larsson,

Hejhej folket! Ytterligare en vecka är avklarad här i Plymouth och jag börjar faktiskt få lite hemlängtan haha! Men i fredags så hade jag och Linda tänkt att åka in till stan på kvällen och kolla på ett lokalt band som spelade på "torget" i Plymouth men dem var så dåliga att vi gick och hälsade på Becca istället som jobbade kväll. Vi bestämde oss sen att gå till The Ship som ligger i hamnen. Vi åt lite där och sen åkte vi bara hem och kollade film standard för att vara oss haha! Men vi hade det riktigt trevligt på the Ship och vi åt dem godaste musslorna där!! Till och med Becca tyckte dem var goda, och hon äter inte ens musslor! 
Men på lördagen så bestämde vi oss för att gå till National marine aquarium som är som Universeum ungefär men med bara fiskar och hajar. Vi hade egentligen tänkt att åka till Tavistock och kolla på vila hästar men det var så dåligt väder så vi gjorde inte det. Men the aquarium var en riktig besvikelse tyckte vi nog alla men det var ändå kul att vi gjorde något tillsammans vi tre. Hela dagen avslutades med att vi åt tacos och det var vi glada över! För maten har inte varit den bästa som sagt...

Och idag då så inhandlade vi dem sista grejerna som vi ville ha och lite annat smått men nu ska vi nog kolla film eller nått! Gonatt från regniga Plymouth!

 








Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela