swenglishstudents.blogg.se

Hej! Vi är nio glada och nyfikna tjejer som går sista året på Aniaragymnasiet. Vi kommer att tillbringa sex veckors praktik i Plymouth, England. I Plymouth kommer vi att bo hos värdfamiljer och det är därför vi skapar en blogg, så att våra familjer och vänner kan läsa om hur vi har det i fina Plymouth!

Näst sista dagen på praktiken

Publicerad 2014-04-11 00:55:02 i Rebecca Larsson,

Kan inte fatta att det redan gått 6 veckor sedan vi kom hit. Innan vi åkte så tänkte jag "vad fan är det jag har get mig in på? Ska jag vara i ett helt främmande land, under 6 veckors tid och bo hos några jag aldrig tidigare träffat" men det var det absolut bästa beslut jag någonsin tagit att åka hit. Jag ångrar inte en sekund att jag åkte hit. Har träffat nya människor här som är helt underbara och jag har verkligen insett att jag klarar mer än vad jag tror. För som sagt engelskan var det som oroade mig mest "hur ska jag kunna förstå och prata med dessa människor" men det har faktiskt gått riktigt bra. Så nu i efterhand så kan man faktiskt skratta åt att man var så nervös för denna resa. Så säger bara till er som har chansen att söka, GÖR DET! Du kommer inte ångra det. 

Känns nästan lite konstigt nu att man faktiskt ska lämna detta stället och åka hem. Dessa veckorna här har gått så sjukt fort och vi har haft så kul. Men det är nog tur att vi åker hem nu, för hade vi vart kvar här längre så hade jag blitt ruinerad av all shopping hahaha 

Idag var det ju då näst sista dagen och den var verkligen stressig, har ju skrivit tidigare att det varit lite och göra nu ett tag men det vände idag. Har vart hur mycket som helst att göra idag, jag har sprungit som en galning mellan köket och serveringen med mat och tallrikar. Sprungit upp och ner i trapporna med drinkar (säger bara ha aldrig baren på nedervåningen). Men det var kul, och tiden går så mycket snabbare när du har något att göra. 
Imorgon är det ju då Lindas födelsedag och det ska vi ju såklart fira, så imorgon kväll efter jobbet blir det att gå till Pan Asia och äta, även våra värdföräldrar ska med så det blir nog ett bra avslut. 
Godnatt på er alla så ses vi senare xoxo 




Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela