swenglishstudents.blogg.se

Hej! Vi är nio glada och nyfikna tjejer som går sista året på Aniaragymnasiet. Vi kommer att tillbringa sex veckors praktik i Plymouth, England. I Plymouth kommer vi att bo hos värdfamiljer och det är därför vi skapar en blogg, så att våra familjer och vänner kan läsa om hur vi har det i fina Plymouth!

London igår!

Publicerad 2014-04-06 23:48:54 i Allmänt, Josefine Karlsson,

Heeeeej! 
 
Igår så var jag, Fille och Julia i LONDON :D 
Bussen till London gick 01.00 och vi var framme 7.15. Bussresan var låååång men ändå helt ok, vi sov för det mesta så det var gött. När vi kom fram till Victoria Coach Station så tog vi en liten rundtur och hamnade tillslut i Hyde Park. Där gick vi runt ett tag och fotade, efter det gick vi till ett café vid oxford street och käkade lite frukost! Efter frukosten så köpte vi en biljett till en sightseeing buss som man kunde hoppa på och av i 24 timmar, så vi gick på den och åkte och såg bland annat piccadilly circus. Efter lite sightseeing så bestämde vi oss för att det var dags för SHOPPING!! :D:D Vi gick längst med oxford street och det fanns massa bra butiker, såsom forever 21 (kääääär) där vi va inne i 2 timmar hehheheheh.. Efter det så bestämde vi oss för att hitta Victoria Secret, vilket inte var det lättaste haha.. Men tillslut hittade vi det :D kändes som om jag var i himlen, så mycket fina saker verkligen! 3 våningar av ren lycka haha :) Efter all shopping så var vi väldigt hungriga så vi gick till en italiensk restaurang och käkade pizza, mööms! Sen efter vi hade käkat så var det tänkt att vi skulle hoppa på sightseeing bussen och åka till Big Ben och London eye, men dumma som vi var så kollade vi inte när sista bussen gick... Så vi tog istället en taxi till big ben, och sedan gick vi till London eye. London eye var väldigt fint på kvällen med massa lampor som lyste upp. Efter att ha tagit massa foton där så bestämde vi oss för att gå upp till stan igen. Vi gick längs vattnet och allt var verkligen superfint och mysigt! Vi stannade till vid Piccadilly circus för att kolla på ett gäng killar som hade en liten show, de dansade och var jätteroliga haha :) När deras lilla show var slut så traskade vi upp mot stan och gick förbi alla de dyra märkesbutikerna, vilket var endel.. hehe! Sen hittade vi en liten mysig gata och satte oss på ett café. Sen var det dags att ta taxi till busstationen och hoppa på bussen för hemresa :) 
 
Trots att jag har varit helt sjuuuuukt trött idag så var det helt klart värt att åka till London, även fast jag är ganska pank efter det heheh... Vill absolut åka dit igen!!  Här kommer lite bilder, ha de bra! 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela